Fac sport zilnic, la 60 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent de forma de sport aleasă, mişcarea ne menţine în formă, inclusiv la vârs­ta a treia. Acest lucru îl ştie bine şi Ninel Şerbănescu (61 de ani), fost profesor de limba şi literatură română.

El are o sănătate de invidiat (se laudă că nu a mai răcit de 30 de ani), secretul lui fiind cele 100 de abdomene pe care le face zilnic. Domnul Ninel recomandă celor care vor să facă sport să îşi dozeze treptat efortul fizic. La rândul ei, Despina Petre (90 de ani) face zilnic mişcare, alergările fiind printre sporturile ei preferate. La crosul revistei „Click! Sănătate" din luna mai a acestui an, ea a condus detaşat în topul celor mai în vârstă alergători.

Alergi şi câştigi premii!

Vino duminică, 11 septembrie, în parcul Herăstrău (intrarea Piaţa Charles de Gaulle) din Bucureşti, participă la crosul „Click! Sănătate" şi poţi câştiga rucsacuri, steppere, abonamente la sală şi numeroase premii-surpriză. Înscrierile se fac gratuit, începând de la ora 7.30, pe baza talonului din revistele „Click! Sănătate", „Click pentru femei" sau din ziarele „Adevărul" sau „Click" din această săptămână. Atmosfera va fi întreţinută de Free Deejays şi de Sylvie Jolie. 

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite