(P) Cercetatorii afirma: cafeaua te ajuta sa slabesti! Dar nu orice cafea...afla aici care!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi dintre noi nici nu concepem să ne începem lucrul, înainte de a ne bea cafeaua cea de toate zilele. Cu toţii cunoaştem câte beneficii are cafeaua pentru organism, dar, în strainătate, a ajuns sa fie folosita chiar şi pentru slăbit. De ceva timp, a intrat şi pe piaţa din România.

Însă, nu este vorba de orice cafea, ci de o cafea verde, care conţine un puternic agent de ardere a grăsimilor: Svetol. Bucurându-se de o compoziţie unică şi de o concentraţie înalta, recunoscut pe plan international, Svetol este obţinut printr-un procedeu tradiţional şi este bogat în acizi clorogenici, acizi cafeici şi chinici, cu puternice proprietăţi de ardere a grăsimilor. 

Această cafea nu este prăjită, pentru a-i conserva întreaga putere de ardere a grăsimii, deoarece, prin prăjire, cafeaua îşi pierde până la 90% din proprietăţile sale de eliminare. Astfel, pe lângă avantajul de a slăbi fără niciun efort, doar savurând o cană de cafea, beneficiem şi de proprietăţile antioxidante superioare ale cafelei verzi. 

Iar, pentru cei care nu suportă efectele excitante ale cafelei asupra sistemului nervos, producatorii au veşti bune. Această cafea este decofeinizată, pentru ca utilizarea ei să nu aibă alte efecte asupra organismului sau contraindicaţii. O puteţi savura la prânz sau seara fără probleme, având un gust plăcut, cu nimic deosebit de o cafea normală. 

Iar vestea şi mai bună este că, desi pare prea simplu şi uşor, chiar funcţionează! Şi o demonstrează studiile clinice efectuate, ce au demonstrat că persoanele, care s-au supus testului timp de 60 de zile, au slăbit în medie 5,7% din greutatea initială!

De altfel, numeroase publicaţii internationale de renume din domeniul nutriţiei au scris despre agentul activ care se află in compoziţia acestei cafele. Cei care suferă de balonare se pot bucura şi ei pentru că unul dintre efectele benefice ale acestei cafele este un abdomen plat în scurt timp. 

Însa cele mai grăitoare sunt mărturiile celor care au încercat această cafea. Iată ce mărturiseşte o tânără mămică care, în mai putin de 2 luni, a slăbit 24 kilograme:

„...la 34 ani, aveam 81 kg. La înaltimea mea de 1,64 m, eram aproape obeză. Am încercat tot ce se putea (pilule-minune, inhibitori ai foamei, diete hiperproteice şi chiar regimuri celebre, cu care sufeream de foame şi intram în cercul vicios al yo-yo). Am încercat cafeaua pentru slăbit datorită unei prietene. Aceasta slăbise 32 kg în mai puţin de 3 luni, cu această cafea. Îmi arătase pozele ei, foarte impresionante, din obeză, devenise de-a dreptul sexy. Am început şi eu şi după o săptamână slăbisem 4,3 kg, în a doua saptămană, înca 4,1 kg. Chiar dacă în săptămânile următoare pierderea în greutate s-a încetinit, după 2 luni ajunsesem la 57 kg. Slăbisem 24 kg. Era clar că noua mea siluetă şi noile ţinute, pe care reîncepusem să le port (printre care şi un taior de dinainte de căsătorie) nu rămâneau nebăgate în seamă. Chiar şi soţul meu îşi schimbase atitudinea şi reîncepuse sa mă privească ca la început. E drept că am slăbit foarte repede, dar fără să ţin un regim restrictiv sau să mă privez de ceea ce îmi plăcea. De aceea ajunsesem la greutatea mea ideală, păstrându-mi, în acelaşi timp formele.”

Cum un pliculeţ de cafea pe zi este suficient, am calculat că ne costă mai puţin de 4,5 lei pe zi ca să slăbim. Mult mai ieftin decât alte produse de slăbit şi chiar mai ieftin decât cafeaua pe care o bem la cafenea sau la restaurant!

În România această cafea se poate comanda de aici.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite