Centrul de Excelenţă în Dermatologie Estetică, deschis la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatul eMax - tehnologia care oferă gama completă de aplicații estetice pentru tratamentul pielii
Aparatul eMax - tehnologia care oferă gama completă de aplicații estetice pentru tratamentul pielii

Astăzi şi-a deschis porţile Centrul de Excelenţă în Dermatologie Estetică DermaLife, unul dintre cele mai mari centre de specialitate din ţară, care oferă servicii integrate pentru problemele pielii

Noua clinică de dermatologie DermaLife cu sediul în Capitală reunește mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultimă generație, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter, echipamente utile pentru tratarea varicelor, celulitei, negilor, dar şi altor probleme de sănătate mai grave, cum ar fi cancerul cutanat.

În plus, aici mai puteţi beneficia de tratamente pentru corecţia cicatricilor, ameliorarea căderii părului şi tratamente laser pentru psoriasis.

„Ne propunem ca în cadrul noii clinici să oferim toată gama de servicii de dermatologie: de la investigaţii specifice bolilor de piele până la diagnostic şi tratament modern, servicii de dermatologie estetică, iar în perspectivă vom oferi şi chirurgie estetică", a explicat Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, Coordonatorul clinicii DermaLife.

Consultaţie 120 de lei

Preţul pentru o consultaţie este de 120 de lei. În ceea ce priveşte tratarea unor vase sparte, costurile pot fi de 30 de euro, dar pot ajunge şi la 300-400 de euro, în funcţie de complexitate. Pentru o umplere de buze, doamnele trebuie să plătească în jur de 260 de euro.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite