Vrea să fie cea mai grasă femeie din lume și se căsătorește cu un bucătar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Susanne Eman și iubitul ei Parker Clack
Susanne Eman și iubitul ei Parker Clack

Susanne Eman, femeia de 33 de ani al cărei vis este să devină cea mai grasă femeie din lume , a anunțat că se căsătorește cu iubitul ei care este bucătar. Femeia cântărește, în momentul de față, 343 de kilograme, însă visul ei este să ajungă la greutatea de 730 de kilograme.

Susanne l-a cunoscut pe iubitul ei, Parker Clack, pe internet, iar faptul că acesta este bucătar i-a apropiat și mai mult.

"Suntem făcuţi unul pentru celălalt. Mie îmi place să mănânc, lui îi place să gătească", a mărturisit Susanne Eman, despre logodnicul ei.

Susanne Eman

"Eu îmi doresc în continuare să devin cea mai grasă femeie din lume, iar Parker e de accord cu asta. Îi plac femeile grase și vede cât de fericită sunt când mănânc"
Femeia mărturisește că abilitățile culinare ale iubitului ei reprezintă o parte din atracție.

Susanne Eman și iubitul ei Parker Clack

"Cum aş fi putut să rezist unui bărbat care găteşte? Spaghetti bolognese este felul meu favorit. Aş putea să mănânc o zi întreagă", spune Eman.

Parker o ajută la treburile gospodărești, o încurajează să meargă la plimbare și înoată alături de ea, potrivit Daily Mail.

Parker mărturisește că relația lor este perfectă. "O susţin pentru că asta o face fericită, iar mie îmi plac femeile mari. Îmi fac griji cu privire la starea ei de sănătate, dar am grijă șă mânânce și alimente sănătoase cum ar fi salata și mă asigur că își face excercițiile", a spus viitorul soţ al celei mai grase femei din lume.

Susanne Eman și iubitul ei Parker Clack

Deși medicii i-au spus că se joacă cu sanatatea ei, Susanne Eman nu renunță la visul ei și continuă să mănânce.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite