A apărut drogul care te transformă în canibal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul împuşcat de poliţia din Miami în timp ce devora faţa unui alt bărbat a fost identificat, iar incidentul ar putea fi rezultatul consumului unui drog de tip nou, denumit "sare de baie" sau "noul LSD", relatează CBS Miami, în pagina electronică.

Bărbatul, identificat ca Rudy Eugene, în vârstă de 31 de ani, nu ar fi avut domiciliu în momentul atacului, ultima sa adresă cunoscută fiind în North Miami. Eugene a crescut în South Florida şi a ajuns în North Miami Beach High la sfârşitul anilor '90, unde a jucat pentru echipa de fotbal a şcolii. El s-a căsătorit cu Jenny Ductant în 2005 şi a divorţat după doi ani.

Principala întrebare cu privire la acest caz este însă de ce Eugene a atacat un alt bărbat, de ce erau dezbrăcaţi şi de ce totul s-a transformat într-un act de canibalism, conform mediafax.

Preşedintele Miami Fraternal Order of Police, Armando Aguilar, crede că incidentul a fost provocat de un nou drog care a condus la alte câteva incidente similare. Doctorii de la secţia de urgenţă a Jackson Memorial Hospital au declarat că şi ei au remarcat o creştere importantă a cazurilor legate de drogul numit "sare de baie" sau "noul LSD".

În multe cazuri, explică doctorul Paul Adams de la Jackson Memorial Hospital, temperatura consumatorilor creşte extrem de mult, iar aceştia devin foarte agresivi. Unii şi-a folosit fălcile ca armă în timpul atacurilor. Adams susţine că pacienţii erau în stare de delir. "Sunt extrem de puternici, a trebuit să am grijă de un individ de 68 de kilograme despre care ai fi zis că are peste 100 de kilograme. A fost nevoie de şase ofiţeri pentru a-l imobiliza", a adăugat el.

Adams susţine că puterea neobişnuită şi violenţa pacienţilor care au consumat "sare de baie" a devenit o ameninţare pentru cei care au misiunea de a-i ajuta pe cei aflaţi sub influenţa acestui drog care, spre deosebire de LSD, este un stimulant.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite