Premiile Oscar 2012, în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"The Artist" a fost marele câştigător al galei de decernare a premiilor Oscar ce a avut loc duminică la Los Angeles. Pelicula regizată de Michel Hazanavicius şi-a adjudecat trofeele pentru cel mai bun film, cea mai bună regie şi cel mai bun actor în rol principal.

Filmul "The Artist" de Michel Hazanavicius a primit cinci trofee din partea Academiei americane, la cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar. Pe lângă premiul pentru cel mai bun film, această coproducţie Franţa/ Belgia a mai primit Oscarurile pentru cea mai bună regie, cel mai bun actor în rol principal (Jean Dujardin), cea mai bună coloană sonoră şi cele mai bune costume.

Iată LISTA COMPLETĂ a câştigătorilor premiilor Oscar pe 2012

Cine este Jean Dujardin, primul francez care a câştigat un Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal

A doua atracţie a serii a fost Meryl Streep, care a câştigat cel de-al treilea Oscar din carieră pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în " The Iron Lady".

Angelina Jolie înmânează premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat lui Alexander Payne, pentru pelicula"The Descendants" Întreaga echipă de distribuţie a peliculei "The Artist", care a primit titlul de cel mai bun film la premiile Oscar din 2012
image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite