VIDEO Tratamentul incredibil la care e supusă o indiancă: bătută, dezbrăcată şi arsă cu ţigara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătută, dezbrăcată şi arsă cu ţigara! Aşa a sfârşit o tânără indiancă după ce a ieşit dintr-un bar şi a fost atacată de un grup de 20 de bărbaţi. Întreaga întâmplare a ieşit la iveală după ce filmuleţul în care femeia e torturată a apărut pe Internet.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână într-un oraş din nordul Indiei, scrie Daily Mail. Întreaga întâmmplare a fost surprinsă de un jurnalist aflat în timpul său liber. Acesta a postat înregistrarea pe YouTube, iar în doar câteva ore scenele de cruzime au devenit virale.

Cei peste 20 de agresori au torturat tânăra mai bine de o jumătate de oră. Surprinzător, niciun echipaj de poliţie nu şi-a făcut apariţia, iar trecătorii au ales să nu se amestece.

Întâmplarea i-a înfuriat pe oficiali, aşa că poliţia indiană a primit un ultimatum: au 48 de ore să prindă toţi suspecţii ai căror feţe pot fi identificate în filmare. Deocamdată autorităţile au reţinut şase persoane.

Jurnalistul care a filmat întreaga scenă spune că a încercat s-o ajute pe fată, dar n-a reuşit. "M-am strecurat prin mulţime. Când m-a văzut, a strigat după ajutor", mărturiseşte reporterul indian.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite