Cât câștigă angajații Facebook?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajații rețelei de socializare Facebook sunt plătiți în continuare foarte bine, în ciuda scăderii acțiunilor companiei. Deși cel mai mare salariu rămâne al fondatorului și directorului general, Mark Zuckerberg, până și internii companiei primesc salarii foarte generoase, informează Daily Mail.

Angajații Facebook cel mai bine plătiți sunt cei care dețin funcțiile de senior software engineer, cu un salariu anual de 132.503 de dolari(aproximativ 11.000 de dolari pe lună).

Imediat după inginerii de software de află managerii de produse, care se ocupă de chat-ul rețelei sau de Timeline. Ei câștigă anual 130.143 de dolari(aproximativ 10.800 de dolari pe lună).

Un rol important pentru Facebook îl au inginerii care se ocupă de interfața pentru utilizatori, deci de imaginea paginii. Aceștia sunt remunerați anual cu 129.136 de dolari (aproximativ 10.700 de dolari pe lună).

Cel mai „prost plătiți" sunt cei care se află la conducerea departamentului de contabilitate cu un salariu anual de 62.124 de dolari (aoproximativ 5.100 de dolari pe lună).

Internii câștigă 74.700 anual (aproximativ 6.200 de dolari pe lună), o remunerație foarte generoasă întrucât rețeaua încearcă, astfel, să atragă tineri talentați care ar putea fi înhățați de companii rivale precum Google

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite