VIDEO Acrobatul care a traversat pe sârmă cascada Niagara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nik Wallenda, la 46 de metri deasupra cascadei Niagara
Nik Wallenda, la 46 de metri deasupra cascadei Niagara

Nik Wallenda, considerat "regele" mersului pe sârmă, a mers 550 de metri pe deasupra cascadei Niagara, traversând-o de la un capăt la altull.

Postul american de televiziune ABC a transmis în direct „spectacolul" pe care l-a dat acrobatul american. Reprezentanţii postului au fost sponsoriicesta a fost cel care a insistat ca Nik să poarte un cablu de siguranţă pentru a evita un accident.

Distanţa parcursă de Wallenda a fost de 550 de metri, iar traversarea a durat numai o jumătate de oră. Ultimii metri i-a parcurs alergând, oferind un adevărat spectacol celor 125.000 de oameni care au privit acrobaţia pe partea canadiană a cascadei şi celor 4.000 de oameni aflaţă pe partea americană.

„Contrar părerii oamenilor, mersul pe sârmă este relaxant. Sunt doar eu şi sârma", a declarat pentru BBC Nik Wallenda. Întrebat care va fi următoarea acrobaţie pe care o va face, el a spus că se pregăteşte deja să traverseze Marele Canion.

Nik Wallenda este prima persoană din ultimii 100 de ani care a obţinut permisiunea autorităţilor de a traversa cascada Niagara în acest mod. El este a şaptea generaţie de acrobaţi din familia sa şi este nepotul lui Karl Wallenda, creatorul spectacolului celebru de circ The Flying Wallendas. Acrobaţiile la înălţime au provocat două decese în familia sa.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite