A păcălit mii de oameni ca să-şi plătească nunta de vis!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără care îşi dorea nunta vieţii ei a recurs la un gest extrem pentru a-şi îndeplini visul. Câteva săptămâni mai târziu a fost arestată.

În luna aprilie a acestui an, Danielle Watson s-a măritat cu iubitul ei de 28 de ani, Chris Howard. Femeia a contribuit cu foarte puţini bani la organizarea nunţii ei de vis, pentru că a găsit o metodă inedită de a face bani.

Femeia în vârstă de 22 ani a reuşit să păcălească peste 1.500 de oameni, pretinzând că suferă de cancer cervical, scrie The Sun. Oamenii de bună-credinţă au început să doneze bani după ce Danielle a apărut într-un ziar local în care cerea bani, spunând că vrea să se mărite înainte să-şi piardă părul din cauza chimioterapiei.

Apoi, femeia a lansat campanii de strângere de fonduri în mediul online, cu precădere pe Facebook şi Twitter. Interesant este faptul că tânăra a fost susţinută de celebrul bucătar Gordon Ramsay în tentativa ei de a păcăli cât mai mulţi oameni.

Danielle a fost prinsă cu minciuna când a anunţat că a rămas gravidă "ca prin minune", deşi urma un tratament pentru o formă avansată de cancer cervical. Donatorii au devenit suspicioşi şi au sunat la poliţie. Proaspăta mireasă a fost arestată sub acuzaţia de fraudă. Ancheta poliţiştilor se află în desfăşurare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite