Un copil a sunat la Poliție și a ajutat la prinderea hoților care au vrut să-i jefuiască locuința

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiețel de 11 ani din Statele Unite, care era singur acasă, a fost martor fără voie la jefuirea propriei case. El a reușit, totuși, să se asundă și să sune la Poliție, așa cum îi spusese tatăl său.

Tatăl băiatului a plecat să cumpere de mâncare și l-a lăsat singur, preț de câteva minute.

"Ma uitam la televizor. M-am dus să-mi iau ceva de băut, când am văzut pe cineva aruncând un ciocan prin fereastră", a declarat copilul, care imediat dupa aceea și-a sunat tatal.

Tatăl i-a spus să se ascunda și să sune la Poliție. Speriat, copilul și-a luat cățelul și telefonul și s-au ascuns împreună sub pat, în camera lui. A format numărul Poliției și a reușit să le descrie casa pentru ca aceștia să intervină. În tot acest timp s-a chinuit să vorbească în șoaptă pentru ca hoții să nu-l audă.

Operatorul a încercat să îl calmeze pe copil și i-a spus să se ascundă.

„Luis: Au ajuns polițiștii?
Dispecer: Nu face gălăgie! Vorbește foarte încet!
(...)
Dispecer: Vezi polițiștii?
Luis: Pot să ies de sub pat?
Dispecer: Da, ieși de sub pat și îndreaptă-te spre polițiștii din fața ferestrei. Poți să îi vezi?
Luis: OK. Ies afară"

În tot acest timp, trei bărbați au devastat casa, căutând bani și lucruri de valoare. Tatăl lui Luis conducea nebunește înapoi spre casă, discutand cu un alt dispecer de la poliție. În câteva minute, casa a fost înconjurată de mai multe mașini de poliție.

Polițiștii au fost impresionați de curajul micuțului. Hoții au fost prinși, iar băiețelul se afla în afara oricărui pericol.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite