UIMITOR A scăpat ca prin minune dintr-un accident înfiorător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Rusia, şofer al unui camion, a scăpat cu viaţă, ca prin minune, în urma unui grav accident de circulaţie în care a fost implicat.

În urma teribilului accident, relatează revista Time, bărbatul a supravieţuit în mod miraculos după ceea ce a părut a fi fost o cascadorie în toată regula.

Şoferul camionului a fost aruncat din vehicul, în urma impactului, iar la scurt timp s-a ridicat de jos şi a făcut câţiva paşi, nevătămat, de parcă nu s-ar fi petrecut nimic.

Accidentul s-a petrecut în Vladimir Oblast, la aproximativ 160 de kilometri de Moscova, pe un drum îngust şi aglomerat. Camionul şoferului norocos s-a ciocnit cu un altul, însă nu se cunosc date despre starea de sănătate a persoanei care se afla la volanul celuilalt autovehicul.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, mai mult de 35.000 de oameni mor în accidente de circulaţie petrecute în Rusia. În ce priveşte rata accidentelor mortale, Rusia se clasează a patra în lume, după India, China şi Statele Unite.

Cazul de faţă nu este singular. Acum câteva luni, un alt bărbat din Rusia a supravieţuit în mod incredibil unui accident petrecut la o benzinărie, când două autovehicule s-au ciocnit şi aproape că l-au strivit pe acesta într-o carcasă de metal.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite