Turism sexual. 40% din englezoaice au o aventură de o noapte în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40% dintre femeile britanice în vârstă de până la 30 de ani au cel puţin o aventură de o noapte pe parcursul concediilor din timpul verii, potrivit unui sondaj realizat recent în Marea Britanie. Nici americanii nu se dau la o parte din faţa unei aventuri când sunt în vacanţă.

Sondajul a fost realizat de MissTravel.com, un site specializat în organizarea de întâlniri pe durata vacanţelor, pe un eşantion de 30.000 de femei britanice, membre ale acestui site, scrie Mediafax.

Participantele au primit un chestionar cu 10 întrebări referitoare la comportamentul lor sexual din timpul vacanţelor de vară. Peste 40% dintre participantele în vârstă de până la 30 de ani au declarat că au avut o aventură de o noapte pe durata unei astfel de vacanţe, iar 10% dintre respondente au spus că au avut cinci sau mai mulţi parteneri sexuali într-o vacanţă de o săptămână. 35% dintre ele au spus că au avut un singur partener sexual.

Acelaşi sondaj a evidenţiat faptul că femeile chestionate, indiferent de vârstă, sunt mai dispuse să aibă o aventură sexuală în timpul unei vacanţe decât în celelalte perioade din vieţile lor de zi cu zi.

Un alt sondaj, realizat la începutul acestei luni de compania australiană Intrepid Travel, pare să confirme rezultatele sondajului britanic. Autorii sondajului australian au ajuns la concluzia că vacanţele şi călătoriile sporesc libidoul oamenilor. Aventurile de o noapte nu reprezintă însă apanajul exclusiv al britanicilor şi al australienilor. Din cei 6.000 de americani, bărbaţi şi femei, participanţi la un sondaj organizat în luna februarie de Match.com, peste 50% au spus că au avut cel puţin o aventură de o noapte.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite