Toamnă cu umbre şi culori naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trendurile de machiaj pentru sezonul toamnă-iarnă 2011/2012 şi-au făcut apariţia în noile produse cosmetice de pe rafturile magazinelor. După un sezon în care au dominat culorile vii, a venit rândul nonculorilor şi a tonurilor discrete să dea tonul în trendul de machiaj, în această toamnă.

În viziunea lui Nicolas Degennes, directorul de machiaj Givenchy, în 2012 tenul trebuie să arate mai mult ca perfect şi „imaculat ca un cer alb". Toată puterea de seducţie a machiajului se concentrează în jurul ochilor machiaţi în stil smokey (întunecat). Prin urmare trusa de machiaj ar trebui completată cu un fard într-o culoare închisă.

Brigitte Reiss-Andersen, make-up artistul MAC Cosmetics, ne recomandă pentru toamna acestui an un machiaj care se remarcă prin tonuri delicate şi pastelate de roz, în contrast cu tonuri mai închise de negru, verde închis sau bleumarin.

Întoarcerea nonculorilor

„Toamna asta, machiajul smokey este prezent pe toate podiumurile de prezentare. Machiajul ca un degradee este încă o dată un must-have în lumea modei. Noutatea acestui tip de machiaj este că, în acest sezon, se prezintă mai colorat ca niciodată", este de părere Dany Sanz, make-up artist Make Up For Ever.

După un exces de roşu oranj şi fucsia, rujul în culori naturale a reintrat în graţiile stiliştilor. O nuanţă de ruj caramel, în contrast cu machiajul accentuat al pleoapelor, îţi oferă un look elegant şi extrem de rafinat. Din punct de vedere al paletei cromatice de machiaj te întâmpină o iarnă foarte „călduroasă". La fardul de pleoape poţi purta cu încredere tonurile calde şi plăcute precum auriu, coniac, teracotă sau ciocolatiu. Culorile calde conferă impresia de ten luminos şi sănătos.

Click pentru a mări şi a vedea recomandarile Adevărul

Vedeta sezonului este machiajul  din culori închise
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite