”Testamentul” unei femei pentru soțul ei: ”Să faci sex cu cât mai multe femei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Darren Cockle s-a căsătorit cu Sarah când avea 25 de ani. Aveau împreună doi copii, un băiat și o fată. Viața lor părea perfectă, până în urmă cu trei ani, când totul s-a schimbat radical.

Soția lui, Sarah Cockle în vârstă de 35 de ani, a murit după o luptă cruntă cu cancerul. Însă, "testamentul" lăsat de femeie este unul la care nu te aștepți. Aceasta l-a sfătuit pe soț să aibă relații cu cât mai multe femei, exceptând cele cunoscute, pentru a depăși durerea.

Bolnav de durere, prioritatea lui Darren era să aibă grijă de cei doi copii. Aproape că renunțase să creadă că totul va fi bine, când și-a adus aminte de sfatul pe care Sarah i l-a dat înainte să moară.

"La început, eram atat de pierdut încat mi-a ieșit din minte ce mi-a spus soția. Mai ales că trebuia să am grijă de cei doi copii. La un moment dat, am simțit că nu mai pot continua așa. Atunci mi-am amintit de ce mi-a spus Sarah. Mi-a sugerat să îmi acord o perioadă de doliul de 18 luni, timp în care să ies în oraș și să am parte de cât mai multe partide de sex, chiar și din milă", a recunoscut Darren.

Deși părea o cerere ciudată venind din parte soției lui, Darren a realizat că în felul acesta, ea avea certitudinea că n-o să se prăbușească.

"Sarah mi-a spus că vrea ca eu să fiu fericit și să găsesc dragostea din nou", își amintește bărbatul.

"Nu am avut relații bazate pe sex decat dupa ce am devenit vaduv", a mai spus Darren.

Au trecut săptămâni bune, până când Darren s-a simțit suficient de puternic pentru a vorbi, măcar, cu o altă femeie.

"Nu numai că pierdusem pe cineva cu care am petrecut ultimii 15 ani, dar am devenit și mama și tată pentru copii", își amintește bărbatul.

"Atribuțiile mele s-au schimbat complet. Dacă înainte veneam acasă de la serviciu și mă jucam cu copiii, în timp ce Sarah pregătea cina, acum nu puteam să mai fac același lucru. Nu puteam să mă joc, să gătesc și să țin casa curată, în același timp", spune Darren.

Treptat, acesta a început să apeleze la rețele de socializare și a ieșit tot mai des în oraș, iar viața sa de noapte a devenit activa. Cu alte cuvinte, Darren a pus în aplicare ce i-a cerut soția înainte de a deceda, potrivit mirror.co.uk. 

În urma cu un, acesta a intalnit-o pe Carla, cea alături de care și-a refăcut viața de familie.

"Acum sunt fericit, din nou, și mă gândesc la viitor. Copiii sunt și ei fericiți", conchide Darren.

"Dacă aș putea să vorbesc cu Sarah, în acest moment, aș întreba-o dacă e mândră de mine și de felul cum mă ocup de creșterea copiilor".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite