Stallone Nemuritorul: Iată un portret al acestuia din 1511!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asemeni personajului care l-a făcut celebru, Sylvester Stallone este invincibil și... nemuritor, se pare. Asta e concluzia la care a ajuns un student la Harvard după ce a vizitat Vaticanul și a văzut un portret al celebrului actor în Galeria Rafael.

"Vara mea ne-a spus că l-a văzut (n.r. portretul) când a fost acolo, așa că îl căutam. De îndată ce am văzut tabloul, am știut că era vorba despre el. Întregii familii i s-a părut amuzant. Chiar ar putea fi un potret al lui Stallone", spune Anthony Zonfrell, un student în vârstă de 20 de ani la Universitatea Harvard.

Odată întors acasă, Anthony a pus imaginea pe rețeaua de socializare Reddit, iar a doua zi, când s-a trezit, și-a dat seama că postarea lui a devenit virală, adunând peste 700.000 de vizualizări.

Pictura în care apare sosia lui Stallone se numește "Cardinalul și virtuțile teologice" și îl înfățișează pe Papa Grigore al IX-lea în momentul în care adoptă legile papale.

Se pare că fresca, care datează din 1511, n-a fost pictată de Rafael însuși, însă artistul a fost cel care a făcut schița operei de artă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite