Şi bijuteriile au căsuţa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Create din cele mai diverse materiale şi având preţuri pentru toate buzunarele, cutiile în care îţi ţii podoabele pot fi cadoul perfect în prima lună de primăvară.

Aşa cum colecţia de bijuterii a fiecărei femei nu este niciodată completă, nici ideile designerilor nu sunt niciodată puţine în ceea ce priveşte creaţia de cutii şi suporturi de accesorii feminine. Luna martie este de departe cea mai potrivită pentru a da o fugă prin magazinele de profil - reale sau virtuale - în căutare de cutii de bijuterii cu dichis, suporturi de accesorii simandicoase sau, de ce nu, piese de mobilier pentru colţul din casă rezervat sexului frumos. Sigur, dacă nu-i cu supărare, poţi să cumperi şi o mică bijuterie, ca să nu oferi cutia goală, dar nu este obligatoriu. Oferta din magazine este mai mult decât ofertantă.

Potriveşte cutia cu ambientul

Materialele sunt dintre cele mai diverse, variind de la lemn, brut sau pictat manual, şi carton imprimat cu personaje celebre din filme de top, la sticlă, ceramică de renume şi metal perforat.  Alegerea potrivită depinde în primul rând de gusturile celei care va folosi obiectul, dar şi de amenajarea pe care trebuie să se plieze decoraţiunea. La fel de diverse precum materialele sunt şi preţurile cutiilor/suporturilor de bijuterii: poţi cumpăra un obiect frumos şi cu câteva zeci de lei, dar şi cu câteva sute de euro. 

Click pentru a mări

info
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite