Un băiat de doi ani s-a trezit în mijlocul propriei sale înmormântări și a cerut un pahar cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz incredibil în Brazilia! Un copil de doi ani, declarat mort, s-a trezit în timpul propriei înmormântări și i-a cerut tatălui său un pahar cu apă.

Întâmplarea a avut loc sâmbăta trecută, într-un oraș brazilian. Potrivit tatălui băiatului, micuțul, care fusese declarat mort cu o zi înainte, s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă. "Tati, poți să-mi aduci puțină apă?", a întrebat băiețelul. "Toată lumea a început să urle, nu ne venea să credem. Apoi, am crezut că s-a întâmplat un miracol și că băiatul nostru s-a întors la viață", povestește tatăl.

Însă "miracolul" n-a durat prea mult, pentru că micuțul s-a lăsat din nou pe spate în sicriu, iar când rudele au încercat să-l trezească n-au reușit, relatează Daily Mail.

Tatăl băiatului a fugit la spital cu micuțul, unde doctorii au confirmat din nou faptul că nu are semne vitale. "Nu mi-au dat nicio explicație legată de ce am văzut și am auzit", relatează bărbatul.

Familia băiatului a amânat înmormântarea în speranța că micuțul se va întoarce la viață, însă acest lucru nu s-a întâmplat, așa că familia a decis să-l îngroape.

Convins că fiul lui a fost victima unui caz de malpraxis, brazilianul a depus o plângere la poliție, în urma căreia s-a demarat o anchetă.

Doctorii spun că băiatul a ajuns la spital în stare critică și a fost declarat mort după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite