Prietena de pe Facebook care a salvat pisica Adevărului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Raluca Popescu este prietenă cu noi pe Facebook și este cea care ne-a salvat pisica. De ieri, în redacție este zumzet și rumoare din cauza unei pisici mai mică decât o mână de om și mai neagră decât părul Albei-ca-Zăpadă. Avea nevoie de un cămin și nu de agitație.

Am hotărât să îl ajutăm pe Jiji (ne-am dumirit astăzi: Jiji e băiat) și am anunțat toți prietenii de pe Facebook că avem pisicuță, că e drăguță și că poate fi luată. Cu ocazia asta, ne-am fotografiat cu ea așa cum ne pozam mai demult cu maimuța de pe plajă, ca să avem ce să arătăm pe Facebook.

Ioana Raluca Popescu l-a adoptat pe Jiji

Ioana Raluca Popescu ne-a trimis mesajul la câteva minute în urma postării noastre.

„Am văzut anunțul vostru legat de Jiji. Cu mare drag îl adopt". Scurt. Clar.

Am așteptat-o pe Ioana curioși să știm cum se va comporta cu Jiji. L-a ridicat cu naturalețe și am simțit că, gata, Jiji nu mai e al nostru. E al ei.

„Mie îmi plac pisicile de când eram mică. Nu îmi amintesc să nu-mi fi plăcut pisicile vreodată", povestește Raluca.

„Și părinții mei sunt la fel. Uite, eu am două pisici. Pe una o cheamă Nicky - de la Nikita Hrusciov, conducătorul Uniunii Sovietice după moartea lui Stalin și cel care a inițiat programul spațial URSS în cadrul căruia au fost lansați primii sateliți artificiali - programul Sputnik) - pentru că a aterizat pe lucrarea mea de licență și a mâncat din ea. Pe cealaltă o cheamă Badette. Era timpul pentru un al treilea membru mai tânăr", spune Raluca.

Vezi aici mai multe poze cu Raluca și Jiji

Raluca ne-a explicat limpede că Jiji al nostru va deveni Loki. Numele fratelui rău al lui Thor, doar pentru că e negru, nu pentru că e rău.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite