"Pot să-i dea destulă otravă încât s-o execute?" Femeia de jumătate de tonă, "prea grasă" ca să omoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legătura de sânge a făcut-o să ia asupra ei o crimă oribilă, lucru care i-a atras antipatia şi ura tuturor. Femeia de aproape 500 de kilograme a fost la un pas să fie condamnată la moarte, dar a salvat-o faptul că este "prea grasă".

Povestea incredibilă a lui Mayra Rosales, din Texas, este subiectul unui documentar. Femeia, care locuia cu sora ei Jamie, a recunoscut o crimă pe care n-a comis de dragul familiei ei. Doar când a văzut că e la un pas de a fi executată, femeia a recunoscut că n-a comis oribila crimă.

În 2008, cu puţin înainte de tragedie, Mayra, împreună cu soţul ei, s-a mutat la sora ei, Jamie, în Sullivan City. Aceasta din urmă trebuia să aibă grijă de sora ei supraponderală, însă, în schimb, o lăsa singură acasă, să aibă grijă de cei patru copii ai săi, relatează Daily Mail.

"Le-am fost ca o mamă", spune Mayra. "De fiecare dată când ieşea în oraş sau la cumpărături, nu lua copiii cu ea. Întotdeauna îi lăsa acasă cu mine", a mai spus Mayra.

Într-o zi, Jamie îl hrănea pe fiul ei, Eliseo Jr., care refuză să mănânce. "I-am spus că, dacă plânge, n-o să mănânce, dar ea s-a enervat, a luat o perie de păr şi l-a lovit peste mâini, picioare şi peste cap. Copilul a rămas cu un cucui", povesteşte Mayra. Apoi, Jamie l-a pus pe copil la somn şi a plecat în oraş.

Mayra a observat că micuţul nu poate respira şi a chemat o ambulanţa. Jaime a sunat-o pe sora ei de la spitalul unde era internat Eliseo Jr. şi i-a spus că poliţia n-o lasă să-şi vadă copilul decât dacă le spune cine l-a rănit. Atunci, Jamie i-a cerut surorii sale să ia vina asupra ei. Deşi a regretat mai târziu, Mayra a acceptat.

"Poate lumea nu înţelege, dar eu am vrut să-mi ajut sora şi nu voiam ca autorităţile să-i ia şi ceilalţi copii", a mărturisit Mayra.

Mayra le-a spus anchetatorilor că s-a rostogolit peste marginea patului, unde se afla micuţul, iar mâna i-a alunecat şi i-a căzut peste copil.

Femeia de jumătate de tonă a fost arestată şi pusă sub acuzare.

Rezultatele autopsiei au relevat că micuţul a decedat în urma unei lovituri la cap, argument pe baza căruia avocatul lui Mayra şi-a construit întreaga pledoarie. Fiind "prea grasă", femeia nu avea cum să-şi milte braţul şi să-l lovească pe micuţ.

Până la urmă, Mayra a recunoscut că a minţit, iar sora ei, Jamie, a fost condamnată la 15 ani de închisoare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite