Postarea de pe Facebook a nevestei l-a făcut să-şi omoare copiii şi să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un britanic şi-a înjunghiat mortal cei trei copii, iar apoi s-a sinucis sărind de pe o stâncă. Poliţiştii bănuiesc că la baza tragediei stă o postare pe Facebook a nevestei britanicului.

Ieri dimineaţă, poliţiştii britanici au descoperit trupurile neînsufleţite ale lui Ceri Fuller şi ale celor trei copii ai săi într-o pădure din Pontesbury Hill.

Cei trei copii, cu vârste cuprinse între şapte şi 12 ani, au fost înjunghiaţi mortal, iar poliţiştii cred că tatăl lor a fost asasinul. Cadavrul bărbatului a fost găsit la câţiva metri mai încolo. Acesta murise după ce s-a aruncat de pe o stâncă înaltă de 25 metri.

Anchetatorii presupun că cei patru au murit vineri, însă aşteaptă rezultatele medicilor legişti pentru a fi siguri.

Cu o zi înainte de tragedie, Ruth Fuller, soţia lui Ceri, a postat pe Facebook un mesaj în care scria despre "o nebună criză a vârstei mijlocii", notează Daily Mail. Mai exact, femeia a postat pe Facebook: "Mi s-a terminat criza vârstei mijlocii şi am făcut doar câteva lucruri de-a dreptul nebune".

În dimineaţa zilei de joi, vecinii povestesc că au văzut-o pe Ruth plimbându-se pe stradă, părând extrem de neliniştită.

După ce Ceri a dispărut cu cei trei copii ai săi din casa lor din Milkwall, poliţia a plecat pe urmele lor. Vineri, copiii nu s-au prezentat la cursuri, iar Ceri, care lucra la o fabrică de hârtie, a lipsit de la muncă.

Cele patru cadavre au fost găsite la câţiva zeci de kilometri de casă, după ce maşina lui Fuller a fost văzută parcată.

Poliţiştii cred că bărbatul şi-a ucis copiii înainte ca el şi aceştia să fie daţi dispăruţi.

Vecinii spun că bărbatul nu era un om agresiv, iar familia era una liniştită, care nu deranja pe nimeni.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite