Pisoare sub formă de gură de femeie, motiv de scandal în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muzeu dedicat trupei Rolling Stones din nordul Germaniei a avut o idee inedită: au montat în toaletele bărbaților niște pisoare în formă de buze asemănătoare cu logo-ul formației. Din păcate, "buzele" pisoarelor aduc mai degrabă cu o gură de femeie. Acest lucru le-a înfuriat pe câteva nemțoaice, membre ale mișcării feministe, care consideră acest gest ca fiind misogin.

Într-adevăr, "buzele" pisoarelor se asemănă cu cele ale logo-ului formației Rolling Stones, însă lipsește un element important: limba scoasă, atât de emblematică pentru trupa britanică, scrie TMZ.com. Rezultatul? Pisoarele arată ca o gura deschisă a unei femei rujate.

De curând, 12 feministe convinse s-au plâns de pisoare și au cerut ca acestea să fie înlocuite. "Dacă se asemănau cu emblema Rolling Stones, cea cu limba, ar fi fost în regulă. Dar lipsește limba, iar asta le face să arate ca niște guri de femeie", a spus una dintre acestea.

În ciuda protestelor, proprietarul muzeului a spus că nu va ceda presiunilor. "Au fost foarte scumpe și vor rămâne acolo unde sunt. E decizia mea finală", a declarat acesta.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite