Parfumul toamnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele zile răcoroase de toamnă fac necesară adierea unui parfum care să-ţi încălzească simţurile. Să identifici parfumul potrivit este ca şi când ţi-ai găsi perechea perfectă de blugi. Arome fructate zglobii, miros îmbătător de orhidee sălbatice, note dulci şi misterioase de iasomie şi vanilie, iată cu ce ne tentează cele mai mari case de parfumuri.

Toamna aceasta promite răsfăţ simţurilor tale olfactive. Noile creaţii înmiresmate sunt deja pe rafturile din magazine, în aşteptarea purtătoarelor.

„Forbidden Euphoria" de la Calvin Klein răspândeşte precum promite o stare de euforie printre doamne şi domnişoare. Notele de vârf de coacăze îngheţate, mandarine şi boboci delicaţi de floare de piersic în combinaţie cu aromele proaspete de fructe şi orhidee fac din acest parfum o prezenţă seducătoare.

„Oh-la-la!" îţi vine să exclami după ce te-ai învăluit cu parfumul lansat în vara aceasta de Marc Jacobs. „Plin de veselie, jucăuş, stilat şi irezistibil" sunt atributele care descriu noua creaţie olfactivă semnată de designerul american. Nu întâmplător tânăra actriţă Dakota Fanning (17 ani) a fost aleasă pentru a fi imaginea campaniei.

Idile parfumate cu miros oriental

După cum sugerează şi numele, „Chloe Love Intense" este versiunea aprofundată a marelui succes „Chloe Love", lansat anul trecut. Sofisticatele şi misterioasele miresme orientale combinate cu aromele florale îţi vor stârni o mare dragoste pentru „povestea parfumată" propusă de Chloe.

Şi iubitul tău se poate delecta cu arome noi în această toamnă. „Champion" este un nou parfum masculin cu numeroşi admiratori. Creat de celebrul parfumier Aurelien Guichard pentru Davi­doff, noua aromă masculină se distinge prin notele proaspete şi energizante de grepfrut şi bergamotă. 

Click pe foto pentru a vedea recomandarile Weekend Adevărul

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite