O jurnalistă a fost dată afară din sala de judecată din cauza vestimentației

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși este jurnalistă la o publicație serioasă din Noua Zeelanda, nu a știut cum să se îmbrace pentru a participa la un proces. Imediat ce a văzut-o, judecătorul a rugat-o să părăsească sala.

Laura McQuillan a mers la judecătoria din Wellington pentru a asista la procesul unui bărbat acuzat de crimă. Jurnalista se afla acolo pentru a aduna informații pentru materialul pe care urma să îl scrie.

Se pare că nu a ținut cont că va merge într-o sală de judecată și s-a îmbrăcat ca pentru club. Ea a purtat o bluză neagră și pantalonii aurii.

Judecătorul a rugat-o să părăsească încăperea, explicându-i că "ținuta sclipitoare" nu este adecvată pentru locul în care se afla, scrie Huffington Post.

Un reporter de știri a reușit să îi facă o poza după ce a ieșit din  sala de judecată.

image

Deși nu există reguli clare în ceea ce privește vestimentația jurnaliștilor în sala de judecată, Ministrul Justiției îi roagă pe aceștia să se prezinte la în sala de judecată îmbrăcați decent și corespunzător.

Laura McQuillan a fost supărată că a fost dată afară. Ea a scris pe contul ei de Twitter. "stau la o masă, nimeni nu îmi vede picioarele".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite