O femeie divorțează după șapte ani în care a vrut să fie sclavă într-o relație sadomasochistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie își dă în judecată soțul pentru sclavie, după ce, la căsătorie, a semnat un contract sadomasochist de "totală supunere sexuală și mentală" în fața bărbatului, notează The Telegraph.

Într-un pact erotic și masochist încheiat la căsătorie, o femeie din Italia a jurat să-i fie sclavă soțului ei, un afacerist cu zece ani mai în vârstă decât ea.

Prevederea principală a contractului susținea că "Sclava este de acord să asculte de stăpânul ei și să-i satisfacă toate dorințele".

"Sclava este de acord să-și pună corpul la dispoziția stăpânului care poate să-l folosească după bunul său plac. Orice împotrivire din partea sclavei va fi pedepsită și ea va accepta pedeapsa cu umilință", mai scrie în bizarul contract.

Ca parte a acordului, soțul femeii s-a angajat să nu o supună pe aceasta la asfixiere, bestialitate și alte activități care ar fi implicat arme și care ar fi produs urme de agresiune fizică.

Se mai stipula, în contract, că, în timpul sesiunilor sadomasochiste, dacă femeia simțea că soțul ei merge prea departe, putea să "dea două semnale" pentru a cere încetarea exceselor.

Bărbatul, în vîrstă de 41 de ani, susține că acest contract ciudat a fost semnat de soția sa de bunăvoie și că toate activitățile lor sadomasochiste s-au petrecut cu acordul amândurora.

Rămâne în misiunea procurorilor să decidă dacă acuzațiile femeii sunt fondate, sau dacă acestea vor fi respinse, având în vedere că, aparent, ea a fost de acord cu fanteziile extreme ale soțului său.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite