Mărturia ei dintr-o emisiune TV i-a adus sfârșitul. Află de ce barbarie a fost în stare iubitul furios!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Peru a participat, în iulie, la o emisiune unde era răsplătită dacă spunea adevărul despre viața ei. Dezvăluirile ei l-au făcut pe iubitul ei s-o ia razna.

Ruth Thalia Sayas a participat, în iulie, la emisiunea "El Valor de la verdad" ("Valoarea adevărului"), un program extrem de popular în Peru.

Familia și iubitul tinerei au rămas cu gura căscată în momentul în care Ruth a povestit telespectatorilor cu ce se ocupă cu adevărat. În timp ce iubitul ei credea că lucrează într-un call center, Ruth făcea striptease într-un club de noapte și presta servicii sexuale contra-cost.

Pe măsură ce tânăra de 19 ani se destăinuia moderatorului, iubitul ei, Bryan Romeo Leiva, se înfuria tot mai mult.

Bryan a ajuns la capătul răbdării la începutul acestei luni, când, cu ajutorul unei rude, și-a adormit iubita, dându-i un somnifer, a omorât-o, iar apoi i-a ascuns cadavrul într-o fântână de la periferia orașului Lima.

Bryan a fost arestat la sfârșitul săptămânii trecute în timp ce încerca să fugă din țară, relatează Daily Mail.

Emisiunea în care Ruth a mărturisit că se prostitua este cunoscut în America Latină drept un program care stârnește controverse.

În Columbia a fost întreruptă după ce o femeie a recunoscut în direct că a plătit un om ca să-i omoare soțul și că a făcut trafic cu droguri.

Bineînțeles, răspunsurile celor intervievați în cadrul emisiunii sunt răsplătite cu sume considerabile. De exemplu, premiul cel mare în Peru este de 50.000 de soles, echivalentul a 15.000 de euro. Ruth s-a oprit la 15.000 de soles, adică aproximativ 5.000 de euro.

Și în România a ajuns acest format de emisiune sub numele de ”Momentul Adevărului” și a fost prezentat de Teo Trandafir.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite