Laureații Oscarurilor vor mânca mămăligă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mămăliga a ajuns la Hollywood și nu oricum, ci în farfuria vedetelor care vor participa în acest an la dineul ținut după decernarea premiilor Oscar. Chiar dacă nu va fi servită cu telemea, ci cu parmezan, tradiționala mâncare românească va fi savurată de cele 1.500 de vedete invitate la eveniment.

Wolfgang Puck, celebrul bucătar care se ocupă de meniul petrecerilor de după Oscaruri de 18 ani încoace, a anunțat cu ce  vor fi servite vedetele la dineul din acest an. ”Am pregătit preparate ușor de mâncat, bogate în calorii, cum ar fi macaroane cu brânză și plăcintă cu pui. Vom avea coaste înabuşite cu mămăligă şi parmezan", a declarat Puck pentru Reuters.

La petrecerea de duminica viitoare, care se va desfășura în Los Angeles, se vor servi nu mai puțin de 50 de preparate. Nu toate mâncărurile vor fi tradiționale, unele se vor preta gusturilor pretențioase ale vedetelor: coltete de miel cu puţin oţet de mentă şi coriandru, homar chinezesc cu sos de curry şi ghimbir, multe tipuri de paste și orez cu trufe negre.

Dineul din acest an va fi unul mai puțin formal, pentru că mâncarea va fi servită într-un cadru de tip ”lounge”.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite