Interviu Grimus: „Mereu am crezut că muzica poate mişca ceva în oameni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe data de 6 octombrie, trupa Grimus lansează albumul Egretta. Un album care dincolo de compoziţia propriu-zisă demonstrează că muzica românească începe să îşi recapete originalitatea şi puterea de expresie.

Despre Egretta, despre ce înseamnă respectul pentru muzică, dar şi despre dificultatea de a fi persoana potrivită la momentul potrivit, am stat de vorbă cu Vali Rauca, guitar şi porte-parole al trupei Grimus. Iar concluzia întregului dialog este nu numai o certitudine, ci chiar un îndemn: muzica poate mişca ceva în oameni. Te invităm să citeşti interviul cu Grimus şi să spui şi tu în ce măsură crezi în puterea muzicii de a schimba ceva. Cel mai original comentariu va primi albumul Egretta, cu autograful membrilor formaţiei.

Ioana Paverman:  La ce mesaje rezonează publicul, astăzi?

Grimus: N-am fost niciodată prea atent, dar cred că dincolo de cuvinte, cel mai mult reacţionează când văd oameni care se pricep să facă ceea ce le place. Să fii persoana potrivită la locul potrivit nu e foarte uşor, mai ales în societatea noastră, unde să faci bani e mai important decât să fii fericit.


Click aici pentru a citi întregul interviu

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite