VIDEO Regina muzicii disco, Donna Summer, a murit pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Donna Summer a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 63 de ani. Ea suferea de cancer.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA O FOTOGALERIE!

image

UPDATE 20.40 Donna Summer s-a luptat în ultimii ani de viaţă cu cancerul pulmonar, care a învins-o într-un final. Ea credea că a contactat boala după ce a inhalat particule toxice, în urma atacurilor teroriste din 9/11 din New York. Ea a încercat să îşi ascundă boala de fani, mai ales că încerca să finalizeze ultimul său album.

"Cuvintele nu pot spune cât de mult apreciem rugăciunile şi dragostea pentru familia noastră în aceste vremuri sensibile", au transmis membri familiei Donnei Summer fanilor ce au trimis mesaje de condoleanţe.

Donna Summer, pe numele său adevărat La Donna Gaines, a trăit în ultimii ani în Englewood, Florida, alături de soţul său, Bruce Sudano.

În acest an, ea a fost nominalizată în Rock Hall of Fame.

Fanii au putut-o vedea pentru ultima oară pe scenă pe Donna Summer anul trecut, în octombrie, când a concertat la Las Vegas (foto jos).

image

UPDATE 20.30 Informaţia privind moartea Donnei Summer a devenit oficială, ea fiind confirmată de familia artistei.

UPDATE 19.40 Donna Summer a fost de cinci ori laureată a Premiilor Grammy, a dominat topurile muzicale americane în anii 1970, cu hituri precum "Last Dance", "Bad Girls" sau "Hot Stuff".

În anii 1980, s-a remarcat cu melodii având tente feministe precum "She Works Hard for the Money" sau cântece de dragoste precum "This Time I Know It's for Real".

Tabloidul englez DailyMail publică informaţia arătând că este posibil ca artista să fi murit. Informaţii despre decesul acesteia au apărut însă şi pe data de 5 mai, fără ca acest lucru să fi fost adevărat.

De această dată, mai multe publicaţii internaţionale şi româneşti au preluat ştirea. Site-ul american TMZ.com scrie că Donna Summer ar fi murit joi dimineaţă în statul american Florida.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite