Divorţul secolului: Hillary şi Bill Clinton pun capăt relaţiei lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se pare că Hillary şi Bill Clinton au ales să pună capăt relaţiei lor de mai bine de 35 de ani. Potrivit publicaţiei americane Globe Magazine, Hillary Clinton şi-a luat deja "în serios" rolul de femeie liberă.

Potrivit revistei americane Globe, Hillary Clinton s-a săturat de soţul ei şi e decisă să înceapă o nouă viaţă, surprinzător alături de o altă femeie. Potrivit aceleaşi surse, secretarul de stat american a început să se bucure de libertate încă de luna trecută, atunci când a fost văzută dansând şi bând în compania unei femei la "Havana Club", în timp ce se afla într-o vizită oficială în oraşul columbian Cartagena.

Căsnicia celor doi este pe butuci de ceva vreme, confirmă nişte surse pentru Globe. Mulţi oameni au crezut de-a lungul timpului că Hillary a continuat să stea alături de Bill, după scandalul sexual cu Monica Lewinsky, doar pentru a pune bazele unei cariere politice. Dacă aşa stau lucrurile, planul i-a ieşit, pentru că, la această oră, Hillary Clinton este una dintre cele mai influente persoane din SUA.

Hillary şi Bill Clinton s-au întâlnit în 1971 şi s-au căsătorit patru ani mai târziu. De-a lungul timpului, relaţia celor doi a fost supusă încercărilor, fiindcă presa a vuit despre multe femei că ar fi fost iubitele fostului preşedinte american.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite