Descoperire surprinzătoare într-un aparat de fotografiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 13 ani a descoperit ceva straniu, după ce a cumparat cu un dolar un aparat foto, de la un targ de vechituri. În aparat era o fotografie cu unchiul său care a murit  într-un accident de mașină cu 23 de ani în urmă.

Baiatul, pe nume Addison Logan, a găsit aparatul Polaroid pe o tarabă de vechituri, la un targ din Wichita, în timp ce se plimba cu bunica sa, Lois.

El a cumpărat camera foto cu un dolar și s-a dus acasă imediat, curios să găseasca pe internet un ghid ca să afle cum să o folosească, scrie Daily Mail.

În momentul în care Addison a desfăcut cartușul și a deschis aparatul a vazut înăuntru o fotografie pe care i-a aratat-o bunicii.

Lois și-a dat seama că în acea poza veche era chiar fiul său, Scott, care a murit într-un accident de mașină în urmă cu 23 de ani.

Femeia bănuiește că  fotografia a fost făcută cu zece ani înainte de moartea bărbatului. Acesta apare alături de prietena sa de atunci, Susan.

Toți membrii familiei au fost șocați să afle de descoperirea băiatului.

Tatăl lui Addison e șocat. "Mi se pare supranatural. E ca și cum el ar vrea să comunice cu noi, să ne spună că e încă alături de noi", a declarat bărbatul.

Cum a ajuns camera să fie vândută la acel târg rămâne un mister.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite