Creşteau, fără să ştie, o plantă URIAŞĂ de canabis în grădină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu de vârstnici a fost ridicat de poliţia britanică după ce s-a constatat că amândoi au intrat în posesia unei plante de canabis pe care au cumpărat-o fără să ştie despre ce e vorba, relatează Daily Mail.

Poliţiştii susţin că planta de canabis capturată de la cei doi este cea mai mare pe care au văzut-o vreodată, iar bătrânii afirmă, la rândul lor, că sunt şocaţi de această descoperire.

Potrivit declaraţiilor celor doi, citate de Daily Mail, au cumpărat planta fără să ştie pe ce dau banii, până ce planta pe care o cumpăraseră în scop pur decorativ a fost confiscată de poliţia din Bedfordshire, fotografiată şi, apoi, făcută publică pe Internet.

Niciunul dintre cei doi nu a dat vreo declaraţie cu privire la gestul poliţiştilor şi nu se ştie dacă vor fi cercetaţi sau nu de către organele legii.

Se pare că, deşi există multe asemenea mostre de canabis ascunse în grădini obişnuite, de către oameni, cu scopul de a le "camufla", în cele din urmă, planta chiar beneficiază de lumina şi de căldura soarelui.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite