Congresman american: Big Bang şi teoria evoluţionistă sunt "minciuni izvorâte direct din iad"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine generată de computer a exploziei cosmice Big Bang
Imagine generată de computer a exploziei cosmice Big Bang

Un congresman american, Paul Broun, a afirmat, săptămâna trecută, că teoria Big Bang referitoare la apariţia Universului, precum şi cea evoluţionistă sunt nişte "minciuni izvorâte direct din iad", relatează Huffington Post. 

"Cuvântul Domnului e adevărat. Am ajuns să pricep asta. Toate lucrurile acelea pe care le-am învăţat despre evoluţie, embrion şi teoria Big Bang, toate astea sunt minciuni izvorâte direct din iad", a spus Broun, care, în mod surprinzător, este medic.

"E o minciună să încerci să ne împiedici pe mine şi pe ceilalţi care au învăţat acelaşi lucru să înţelegem că avem nevoie de un salvator".

A continuat, afirmând că: "există multe informaţii ştiinţifice pe care le-am descoperit, în calitate de cercetător, care arată că Pământul este de fapt foarte tânăr. Nu cred că are mai mult de 9.000 de ani. Cred că a fost creat în cele şase zile, aşa cum le ştim. Asta spune Biblia.".

Potrivit NBC News, comentariile lui Broun fac parte dintr-un discurs mai amplu pe care l-a ţinut la Biserica Baptistă din Hartwell, Georgia, pe 27 septembrie. Un videoclip în care fusese înregistrat discursul a fost postat de The Bridge Project.

Broun este, arată Huffington Post, membru ilustru al Comitetului pentru Ştiinţă, al cărui membru este şi un alt personaj renumit pentru declaraţiile sale, Todd Akin.

Akin a spus, luna trecută, că femeile nu rămân însărcinate în urma "violului recunoscut", deoarece trupurile acestora au "căi prin care să împiedice tot procesul să aibă loc".

În 2009, Broun a încercat să facă din anul 2010, anul Bibliei, iar în prezent candidează pentru a fi reales, fără să aibă vreun adversar.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite