Cea mai bogată femeie din lume îți spune ce trebuie să faci pentru a te îmbogăți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bogată femeie din lume are un mesaj pentru cei care vor să câștige bani: să te îmbogățești este simplu dacă renunți la bere și începi să muncești.

Miliardara australiană Gina Rinehart a scris, într-un editorial publicat în Australian Resources Magazine că "nu există monopol pe a deveni milionar", potrivit Huffington Post.

"Dacă ești invidios pe cei care au mai mulți bani, nu mai sta degeaba, plangându-ți de mila", a spis Rinehart. "Fă ceva ca să câștigi bani, petrece mai puțin timp la bere, fumând și socializând și mai mult timp muncind."

Rinehart susține că o modalitate de a câștiga bani mulți este să muncesti și mai mult. O altă formă de a te îmbogăți este să investești banii pentru a produce și mai mulți.

Miliardara este familiarizata, mai degrabă, cu a doua variantă, în condițiile în care a moștenit de la tatăl său, care a murit în 1992, o afacere în industria minieră de 75 de milioane de dolari. În ultimii 20 de ani, Rinehart a multiplicat suma, ajungând la o avere de 386 de milioane de dolari.

Probabil că a reușit acest lucru după ce a muncit din greu, dar în cursa pentru a deveni super-bogat, contează foarte mult și cu ce începi, comenteaza Huffington Post.

Potrivit unui studiu recent, aproape 70 la sută din copiii celor mai bogați oameni din lume lucrează în companiile familiei, ceea ce le oferă un avans în cursă, comparativ cu ceilalți.

Comentariul Ginei Rinehart a stârnit o adevarată furtună în Australia, unde deține titlul de cea mai bogată persoană. Șeful Trezoreriei a desființat comentariul femeii, susținând că "este o insultă la adresa milioanelor de muncitori australieni care merg cu conștiinciozitate la serviciu, în fiecre zi, pentru a-și plăti taxele și pentru a-și hrăni copiii", scrie Sydney Morning Herald.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite