VIDEO Caz șocant! O fetiță de trei luni, omorâtă în bătaie de tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță de numai trei luni a fost omorâtă în bătaie de tatăl ei, fiindcă acesta își dorea, de fapt, un băiat. Bărbatul a fost arestat duminică și va fi judecat pentru crimă.

Micuța a murit miercuri în urma unui stop cardio-respirator, potrivit unui medic pediatru de la spitalul Vani Vilas din Bangalore.

Afreen a fost dusă la spitalul din Bangalore duminică. Avea gâtul dislocat și prezenta urme de arsuri pe cap. Polițiștii spun că acestea i-au fost cauzate de tatăl ei, Umar Farooq.

Tatăl fetiței a fost arestat duminică sub acuzația de tentativă de omor, potrivit unui reprezentant al poliției. Acum, că micuța a decedat, Farooq va fi judecat pentru crimă, notează CNN.

Anchetatorii spun că tatăl fetiței a recunoscut că a bătut-o fiindcă el își dorea un fiu. Potrivit poliției, Afreen a fost primul copil al lui Farooq și al soției sale.

Acest caz nu e singular. Mulți indieni preferă să aibă băieți, iar acest lucru a dus la un dezechilibru între sexe. Potrivit unui studiu făcut anul trecut, numărul fetițelor indiene a scăzut alarmant.

Guvernul indian a încercat prin diverse metode să reducă numărul acestor drame. S-a dat chiar o lege prin care se interzice doctorilor să le spună părinţilor sexul bebeluşului, dar mulţi o încalcă. În India, raportul nou-născuţilor este de 914 fete la 1.000 de băieţi.

Luna trecută, o fetiță de doar doi ani a ajuns într-un spital din New Delhi, pentru că avea contuzii la nivelul capului, mâinile rupte și corpul acoperit de mușcături.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite