VIDEO Rebeca Neacşu, minunea de fată cu voce de înger, care a impresionat juriul de la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanca Rebeca Maria Neacşu, de doar şapte ani, a reuşit să impresioneze juriul emisiunii „Românii au talent“ până la lacrimi.  Vocea minunată a tinerei soliste a ridicat în picioare spectatorii aflaţi în Sala Palatului din Capitală.

Rebeca este elevă în clasa I şi adoră să cânte. Până la vârsta de numai şapte ani, Rebeca a reuşit să adune zeci de diplome, medalii şi trofee la concursurile de muzică pentru copii. Tânăra artistă vrea să reprezinte Braşovul la Festivalul „Cerbul de Aur" şi să câştige concursul „Românii au talent".

Povestea micuţei Carina Cosma, eleva din Deva care a primit trei de "DA" mari, mari la show-ul "Românii au talent" VIDEO

Rebeca Neacşu reuşeşte să cucerească pe toată lumea cu zâmbetul şi frumuseţea sa, dar şi cu glasul ei de înger. La fel a făcut şi cu juriul, spectatorii şi telespectatorii concursului „Românii au talent“. „Eşti un copil frumos şi foarte talentat! Eşti o păpuşă cu voce superbă!“, a spus Andra după ce a ascultat-o pe micuţa braşoveancă. Şi Andy Moisescu a fost plăcut impresionat de prestaţia tinerei soliste. „Cred că atunci când vei deveni mare, vei fi o mare soprană. Zâmbeşti foarte frumos“, a spus Andy.

VEZI VIDEO AICI

Mihai Petre a fost imresionat până la lacrimi de „vocea de aur“ a micuţei artiste. „Ai reuşit să mă emoţionezi. Mă mir cum dintr-un copil atât de mic a ieşit o voce atât de sublimă. Eşti o minune!“, a declarat Mihai.

image

Rebeca s-a remarcat pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. În 2009 a fost singurul copil care a reprezentat Braşovul la Festivalul „Mamaia Copiilor", iar în 2010 a câştigat locul II la categoria Speranţe. Apoi au urmat: locul II la Festivalul Cerbul de Aur Junior, la categoria de vârstă 5-7 ani, locul I la Festivalul „Music for Kids", de la Iaşi, la care a adăugat şi trofeul la categoria ei de vârstă.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE MINUNEA DE FATĂ CARE A IMPRESIONAT O ŢARĂ ÎNTREAGĂ

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite