Adevărul Holding, partener tetatet.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trustul Adevărul Holding se extinde şi în domeniul reţelelor de socializare, prin investiţia în site-ul tetatet.ro, alternativa românească la LinkedIn.

Adevărul Holding a devenit acţionar la una dintre cele mai complexe reţele sociale pentru profesioniştii români şi utilizatorii „business", tetatet.ro. Parteneriatul dintre site-ul de socializare şi trustul Adevărul include o integrare a platformei pe canalele online şi offline ale trustului.  „Ne bucurăm să avem ocazia de a crea un parteneriat cu tetatet.ro. Serviciul va susţine interacţiunea dintre cititorii noştri, iar trustul Adevărul va furniza utilizatorilor tetatet.ro acces la un conţinut variat", a declarat Andrei Ştefan, directorul general adjunct al Adevărul Holding.

Această opinie este împărtăşită şi de cofondatorul şi preşedintele tetatet.ro, Dragoş Bârlea. „Tetatet.ro are viziunea, echipa, tehnologia şi produsul pentru a crea valoare adaugată pentru firme de recrutare, persoane care sunt în căutarea unui job şi antreprenori, iar împreună cu Adevărul Holding vom ajunge cu atât mai repede să oferim serviciile noastre tuturor românilor doritori să-şi dezvolte cariera", a declarat Bârlea.

Alternativa românească la reţeaua profesională LinkedIn, tetatet.ro, a fost lansată în ianua-rie 2009. Patru dintre cele zece persoane care au pornit afacerea sunt cofondatoare ale site-ului trilulilu.ro, una dintre cele mai accesate platforme de videosharing din România. Parteneriatul cu Adevărul Holding este prima investiţie externă din cadrul companiei de la deschiderea sa.

România în topul socializării online

Cei mai mulţi membri tetatet.ro locuiesc în Bucureşti (24%) şi în Cluj-Napoca (24%). Aproape jumătate dintre utilizatori fac parte din segmentul de vârstă 26 - 40 de ani, iar 55% sunt femei. „Având în vedere înclinaţia firească a românilor de a deveni utilizatori activi ai reţelelor sociale, parteneriatul cu trustul Adevărul se fructifică la momentul potrivit pentru o dezvoltare rapidă a unei platforme dedicate românilor", a declarat Mike Costache, acţionar tetatet.ro.

Cea mai populară platformă profesională la nivel mondial este LinkedIn, care adună 135 de milioane de utilizatori. Peste 500.000 de români sunt membri ai reţelei, adică 2,33% din populaţia ţării. România este pe locul 31 în clasamentul ţărilor unde LinkedIn are cea mai mare popularitate.

55% din utilizatorii tetatet.ro sunt femei, iar majoritatea sunt din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite