Adevăr devastator, la doar un click distanţă. Vezi ce a aflat o americancă despre soţul ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Washington a rămas şocată după ce a aflat de pe Facebook un detaliu surprinzător despre soţul ei.

O femeie a descoperit din întâmplare că soţul ei mai are o... soţie. Descoperirea a fost făcută după ce americanca a apăsat pe profilul unei femei care apărea în secţiunea "Oameni pe care s-ar putea să-i cunoşti" a reţelei de socializare Facebook. Femeia n-o cunoştea pe proprietara profilului accesat, însă l-a recunoscut pe bărbatul de lângă ea, care ţinea în mânâ un tort de nuntă: era chiar soţul ei.

Potrivit agenţiei de presă Associated Press, bărbatul, pe nume Alan O'Neill, s-a căsătorit prima oară în 2001. Opt ani mai târziu, s-a mutat şi şi-a schimbat numele. La scurt timp, s-a însurat din nou, dar fără să divorţeze de prima lui soţie.

După ce prima soţie şi-a sunat soacra, bărbatul i-a apărut în pragul uşii. Femeia care a făcut descoperirea l-a întrebat pe acesta dacă au divorţat, moment în care el a replicat: "Nu, încă suntem căsătoriţi".

Potrivit mărturiilor de la proces, O'Neill a rugat-o pe prima soţie să nu spună nimic despre întreaga situaţie. El i-a promis acesteia că va rezolva situaţia complicată, însă femeia s-a decis să contacteze autorităţile.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite