A făcut un pas greşit şi a declanşat un LANŢ DE NENOROCIRI de neimaginat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 35 de ani din Marea Britanie a trecut prin chinuri inimaginabile, iar lanţul de nenorociri a pornit de la un singur pas greşit, când s-a împiedicat şi a suferit o fractură la picior, relatează Daily Mail. 

Steffanie Wise, în vârstă de 35 de ani, şi-a fracturat glezna în timp ce urca scările. Din cauza fracturii la gleznă, femeia şi-a pierdut piciorul, după ce membrul inferior al acesteia s-a infectat, în urma operaţiei.

Glezna fracturată s-a infectat şi, deşi Steffanie a tratat-o cu antibiotice, se pare că nu a scăpat de septicemie, pentru că, la câteva luni mai târziu, rana s-a infectat. În cele din urmă, singura soluţie a fost amputarea, de sub genunchi, a piciorului.

La doar o săptămână de la operaţie, septicemia s-a răspândit, iar Steffanie a orbit. Trei ani mai târziu, a făcut o insuficienţă renală, iar rinichii săi au cedat. După ce a stat internată în spital, la doar câteva zile de la externare, a fost implicată într-un accident de maşină deosebit de grav şi a suferit răni serioase. În urma accidentului rutier, femurul i-a fost zdrobit.

Anul trecut, problemele sale medicale au continuat, iar femeia a suferit un transplant de rinichi şi unul de pancreas.

Cu toate acestea, Steffanie nu şi-a pierdut optimismul şi pofta de viaţă. Ultima dată când a fost internată în spital, aceasta l-a cunoscut pe actualul ei logodnic, iar cuplul urmează să celebreze căsătoria cât de curând.

În ciuda evenimentelor tragice care i-au întunecat viaţa, femeia spune că se simte norocoasă, deoarece şi-a găsit sufletul pereche şi a rămas în viaţă.

"Având în vedere evenimentele cărora le-am supravieţuit, mă simt norocoasă", spune ea. "Abia aştept nunta, va fi una dintre cele mai fericite zile din viaţa noastră", a adăugat ea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite