Concerte şi distracţie pentru copii în Piaţa Unirii la „Timişoara-Mica Vienă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul de săptămână se anunţă unul încărcat cu evenimente pentru timişoreni. Piaţa Unirii din Timişoara va fi scena manifestărilor culturale de weekend care fac parte din proiectul „Timişoara-Mica Vienă". Distracţia va începe de mâine seară şi se va întinde de-a lungul întregii zilei de sâmbătă.

Dacă vremea va fi de partea celor care vor să se bucure de seri în aer liber la acest final de săptămână, vineri, de la ora 20.30, pe scena din Piaţa Unirii vor urca cei de la Opus Mundi, un cvartet format din instrumetişti ai Filarmonicii „Banatul" din Timişoara. Timp de o oră, artiştii vor interpreta pentru publicul interesat fragmente din Schubert, Bach, Mozart, Albinoni. Seara se va prelungi cu un spectacol oferit de Sabina care va cânta împreună cu Luci Năstase şi Gore Teodorescu, piese ale unor formaţii celebre ca The Corrs şi Six Pence Non The Richer.

Distracţia începe sâmbătă încă de dimineaţă şi ziua va fi în întregime dedicată celor mici. Invitaţii speciali din Piaţa Unirii sunt copii care sunt aşteptaţi la ateliere de pictură, teatru, modelaj cu lut. În timp ce membrii Organizaţiei Terapia prin Artă se vor ocupa să dezvolte talentele micuţilor, un păpuşar de la Teatrul de Copii şi Tineret "Merlin" le va oferi copiilor un spectacol de teatrul inedit: „Bum-BuBuBum, Clawnul şi Tu".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite