VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Christian Badea, dirijor: „Românii gândesc prea negativ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dirijorul Christian Badea
Dirijorul Christian Badea

Stabilit în America încă din 1974, dirijorul Christian Badea este astăzi un nume la auzul căruia se înclină în semn de respect personalităţi ale vieţii culturale, economice şi politice din întreaga lume.

image

Christian Badea a dirijat în marile săli de concerte din străinătate şi în prestigioasele teatre de operă. A colaborat cu artişti intraţi în patrimoniul universal printre care Leonard Bernstein, Placido Domingo şi René Fleming.

Invitatul „La masa Adevarului" din această săptămână crede în potenţialul tinerilor români de a schimba o dată pentru totdeauna societatea şi vrea să se implice mai mult în ţara sa de origine. „Este obligatoriu să creăm în România un mediu în care tinerii profesionişti să-şi desfăşoare activitatea, să fie creativi, să împingă societatea mai departe. Dar cel mai important şi cel mai important lucru este mentalitatea. Aceasta a ajuns să fie prea negativă, prea defetistă", spune Christian Badea, precizând că nu critică, ci doar constată.

Dialogul „La masa Adevărului" cu celebrul dirijor îl veţi putea urmări, ca de obicei, atât pe www.adevarultv.net (forma video), cât şi pe www.adevarul.ro (varianta on line), începând de joi seara. Vineri, 25 noiembrie 2011, în paginile ziarului „Adevărul" veţi găsi varianta tipărită a dialogului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite