PROMO „La masa Adevărului” – Dan Puric: „Televiziunile sunt vector de infecţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Puric
Dan Puric

Umple săli şi atunci când tace, şi atunci când vorbeşte. Chinezii i-au spus „Marele mut" prin ceea ce transmite non-verbal, pe scenă, dar mulţi dintre români îl aşteaptă cu nerăbdare, peste tot în ţară, să le vorbească despre credinţă, demnitate şi speranţă.

L-aţi recunoscut, cu siguranţă, pe actorul şi oratorul Dan Puric. „Eu nu pot să fiu participativ în faţa mall-ului şi să mă bat pentru o pungă de mălai. Vedem că mass-media insistă pe aceste comportamente de tip degenerativ, dar ele nu sunt specifice românilor (...) Televiziunile sunt vector de infecţie.

Oamenii au nevoie de un discurs autentic, de o diagnosticare perfectă, că de aici încolo vor şti ei ce au de făcut. Nu trebuie să le spui: «Ieşiţi în stradă!» Ţara asta nu se repară sindicalist. (...) Ne-au distrus 20 de ani, dar măduva acestui neam n-au reuşit s-o distrugă", spune Dan Puric, cu o sinceritate debordantă.

Forma video a dialogului cu Dan Puric o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net şi pe www.adevarul.ro, începând de miercuri seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de joi, 22 decembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite