VIDEO MAKING OF Ion Caramitru la Masa Adevarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de succes nu se opresc niciodată la hotarele domeniilor care i-au consacrat. Este şi cazul lui Ion Caramitru, apreciat de români atât pe scenă, cât şi în viaţa publică. Directorul Teatrului Naţional Bucureşti a simţit continuu nevoia de a se implica în „treburile cetăţii”, asemenea oricărui intelectual care se respectă. Detestă pasivitatea, vorbeşte deschis despre neajunsurile societăţii în care trăim şi

După două decenii de la Revoluţie, Ion Caramitru le face românilor „sumarul” transformărilor politice prin care au trecut: „Principiul monarhic era singurul care putea să acorde moralitate noii orânduiri sociale din România. Aşa, ce-am păţit? Ne-am trezit cu aceiaşi comunişti, dar cu haina întoarsă, în loc de roşu mergând pe roz, ne-am trezit cu securiştii intraţi în afaceri şi posesori de certificate de revoluţionar.”

Despre toate acestea şi multe altele, mai târziu, în forma integrală a dialogului „La masa Adevărului” cu Ion Caramitru, dar şi în prima parte a emisiunii în format video. Partea a doua a dialogului în format video cu Ion Caramitru va apărea joi, 13 ianuarie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite