Ploieşti: Şampoanele produse la Urlaţi vor ajunge în Europa Centrală şi de Est

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrica de la Urlaţi va demara producţia în primăvară
Fabrica de la Urlaţi va demara producţia în primăvară

În luna aprilie a acestui an, fabrica deschisă de către Procter&Gamble la Urlaţi, în cadrul Parcului Industrial Ploieşti, va începe producţia.

La Urlaţi se vor produce şampoanele Head & Shoulders, Pantene şi Wash & Go. Piaţa de desfacere va fi extrem de largă, incluzând ţările din Europa Centrală şi de Est şi Turcia. “În acest moment fabrica P&G de la Urlaţi are 140 de angajaţi, urmând ca în cursul acestui an să mai angajăm în jur de 80 de persoane. Sunt multe domenii pentru care urmează să facem angajari, ca de exemplu, operatori de linie şi logistică, operatori de calitate, ingineri”, ne-a declarat Cornelia Sofronie Piţigoi, External Relations Manager. În ceea ce priveşte modalitatea de recrutare, aceasta se face direct, aplicând pe site-ul www.pgurlati.ro. Din totalul personalului angajat, peste 50% din provine din Urlaţi.

 “Oraşul Urlaţi a fost ales dintr-o listă de posibile locaţii, ca urmare a unei analize aprofundate. Mai multe aspecte au fost evaluate: poziţia strategică în regiune, forţa de muncă bine pregatită”, a mai precizat reprezentantul companiei.

 Se vor asfalta străzile

Valoarea investiţiei de la Urlaţi se ridică la 100 de milioane de dolari. Anul acesta, firma va trebui să contribuie la bugetul local cu aproximativ 1.000.000 de lei, bani reprezentând impozitul pe clădiri.

Contribuţia reprezintă 4% din bugetul total al localităţii care se ridică la 22.800.000 de lei. “Cu banii pe care îi vom primi la buget de la Procter&Gamble vom continua procesul de asfaltare a străzilor pe care l-am început deja în zona de vest a oraşului. Este una dintre cele mai importante investiţii din zonă şi sperăm ca şi alte companii să fie interesate de oraşul nostru”, ne-a spus primarul Urlaţiului, Marian Măchiţescu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite