Fondatorul miliardar al Facebook, Mark Zuckerberg, pleacă de la un restaurant din Roma fără să lase un eurocent bacşiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mark Zuckerberg valorează cel puţin 20 de miliarde de dolari, dar nu se poate nicicum despre el că ar fi "mână largă". Cofondatorul Facebook şi-a dus soţia în luna de miere la Roma. Într-un restaurant, a cheltuit pentru o cină doar 32 de euro şi nu a lăsat niciun fel de bacşiş.

Patronii restaurantului kosher Nonna Betta din cartierul istoric Ghetoul Evreiesc au fost surprinşi când Mark Zuckerber şi noua sa soţie, Priscilla Chan le-au călcat pragul. S-au gândit că şiau făcut "safteaua" pentru acea zi. Însă cei doi au consumat de 32 de euro - au comandat carciofi şi flori de dovleac prăjite şi ravioli. În loc de bere sau vin, au preferat să bea apă şi ceai. Chelnerii au fost sideraţi când au văzut cât de grijuliu este miliardarul cu banii săi, scrie "The Telegraph". Nu doar pentru că are o avere uriaşă, dar şi pentru că americanii sunt renumiţi pentru bacşişurile generoase pe care le lasă.

"L-am întrebat: cum a fost mâncarea? şi mi-a răspuns: Foarte bună...Apoi, m-am uitat la el şi l-am întrebat: "Esti...?" şi mi-a răspuns: da", a declarat patronul, Umberto, pentru "Corriere della Sera".

Nu este pentru prima dată că miliardarul nu lasă nici de o bere chelnerilor. La fel procedase şi cu o zi înainte, la Pierluigi, un restaurant de lângă piaţa Campo de Fiori, în centrul Romei.

Faptul că cei doi îşi petrec luna de miere la Roma a fost un secret până când un turist polonez i-a reperat în Capela Sixtină, a făcut o fotografie pe ascuns şi apoi a postat-o. Şi nici măcar nu a postat-o pe Facebook, ci pe Twitter, reţeaua de socializare rivală.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite