VIDEO Este condamnat să moară peste două zile, deşi toate probele par să demonstreze că este nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 2001, un bărbat din Texas se luptă cu instanţa de judecată care refuza analiza care ar putea demonstra că este nevinovat şi l-ar scăpa de pedeapsa cu moartea care este programată peste două zile.

Hank Skinner urmează să fie executat miercuri, într-o închisoare din Texas. Bărbatul insistă că este nevinovat şi toate probele par să demonstreze acest lucru, dar instanta refuză analiza care i-ar putea salva viaţa.

Hank a fost condamnat la moarte în 1995, pentru uciderea iubitei sale şi a celor doi copii ai ei, cu toate că Raportul toxicologic din ziua crimei demonstrează că era într-o stare similară comei alcoolice.

După ce a consumat mai multe sticle de alcool şi s-a drogat, Hank a intrat într-o stare similară comei alcoolice, prin urmare nu ar fi putut ucide pe nimeni. Deşi bărbatul a cerut să se facă şi teste ADN din probele găsite asupra victimelor, avocatul lui nu a transmis mai departe solicitarea.

Potrivit New York Times, reputaţia sa de "băiat rău" a fost cea care a contat în faţa anchetatorilor.

Dacă va fi executat şi ulterior se va dovedi că era nevinovat, Hank Skinner se va alătura unei seri negre de erori judiciare.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite