VIDEO Sacrificiul suprem al unei mame: A murit călcată de tren pentru a-şi salva copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O americancă în vârstă de 33 de ani a murit în timp ce încerca să-şi salveze copilul din faţa din faţa trenului. Femeiea a reuşit să împingă căruciorul de pe şine însă nu a mai avut timp să se salveze şi ea.

Susan Dibene, în vârstă de 33 de ani, din California, şi-a sacrificat propria viaţă pentru a o salva pe cea a fiicei sale, în vârstă de doi ani. Căruciorul fetiţei a rămas prins între şinele de cale ferată.

Deşi semnalele care anunţau că trenul este în apropiere erau pornite, Susan a crezut că are timp să traverseze. Din păcate, nu a fost aşa.

"Nu a reuşit să se salveze. Fetiţa este bine, dar mama a fost lovită în plin. Semnalele erau pornite, dar nu a ţinut cont de ele. A reuşit să împingă
căruciorul în care se afla fetiţa. Şi-a sacrificat practic viaţa pentru propriul copil", a declarat un reprezentant al poliţiei.

Sandra Castillo era în trecere prin zona respectivă şi a văzut fetiţa singură în căruţ.

"M-am dus şi am luat fetiţa. Am dus-o pe trotuar şi nu înţelegeam ce caută acolo singură. Apoi am înţeles ce s-a întâmplat. Mama ei a murit salvând-o pe micuţă", a povestit femeia.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite