Românul împuşcat în cap în stil mafiot în Italia, omorât din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul unui român în vârstă de 18 ani împuşcat în cap într-o tabără de nomazi din Brescia care a zguduit presa italiană săptămâna trecută a fost elucidat.

Tânărul mersese într-o tabăra de nomazi de la periferia orașului în vizită la părinţii săi unde stătea de vorbă cu cumnatul său, Ciprian, când s-a trezit cu un glonţ în cap, tras de la mai puţin de trei metri.

Conform anchetei poliţiei românul a fost executat din greseală pentru că era bănuit că ar fi vândut droguri unei tinere, care a murit din cauza unei supradoze.

Citeşte şi:
Ce au de ascuns italienii? Român împuşcat în cap în stil mafiot sau din greşeală


Tatăl fetei, cu mintea întunecată de durere, a vrut să se razbune. Numai ca a împuşcat pe cine nu trebuia. Carabinierii l-au reţinut pe ucigaş în aceeaşi zi în care trupul băiatului a fost trimsi în România pentru înmormântare.

Totul a pornit de la o tragedie care a lovit o familie din Brescia la sfârsitul lunii trecute. O tânară de 20 de ani a fost găsită moartă, pe scaunul din dreapta al maşinii sale. Rezultatul autopsiei, primit săptămâna trecută, a stabilit că fata s-a stins din cauza unei supradoze, iar tatăl ei a decis să-i răzbune moartea.

Luciano Manca a făcut legatura între dealerii de droguri şi o tabară de romi de lângă oraş şi a găsit şi un ţap ispăşitor. Pe Ionuţ, un român de 18 ani.

Bărbatul de 50 de ani a tras cu o puşcă de vânătoare spre una dintre barăci, după care s-a făcut nevăzut. Românul a fost internat imediat, dar n-a mai rezistat decât două zile. Dureros este că urma să devină tată în curând, pentru că logodnica lui e însărcinată în luna a noua.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite