"Suntem nevinovaţi, vrem să ne întoarcem acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La patru ani după ce Meredith Kercher, o studentă de 21 de ani din Marea Britanie care studia la Italia, a fost găsită cu gâtul tăiat în camera ei, are loc procesul final de stabilire a vinovăţiei criminalilor.

Presupuşii vinovaţi s-au prezentata astăzi în faţa unui tribunal din Perugia. Este vorba despre americanca Amanda Knox, 21 de ani (fosta colegă de apartament a lui Meredith), și Rudy Hermann Guede, tot de 21 de ani, originar din Coasta de Fildeș şi fostul iubit al Amandei, italianul Raffaele Sollecito, 24 de ani.

Aflaţi în arest de aproape patru ani, toţi trei își susţin nevinovăţia şi cer să fie eliberaţi: "Suntem nevinovaţi, vrem să ne întoarcem acsă", scrie "La Repubblica".

Meredith Kercher a fost gasita moarta, intr-o balta de singe in apartamentul pe care il inchiriase la Perurgia. De patru ani, politia italiana incearca sa solutioneze aceasta crima si se pare ca misterul este pe cale sa fie dezlegat.

Procurorii italieni au acuzat-o pe colega de apartament a victimei, Amanda Knox, cetatean american, ca ar fi ucis-o pe Meredith Kercher, taindu-i gitul, intr-un ritual satanic. Tinara a fost imobilizata in timp ce Amanda Knox si alti doi barbati au atacat-o, potrivit procurorilor italieni.

Acestia au spus instantei din Perugia ca prietenul italian al Amandei Knox, Raffaele Sollecito, a fost cel care a imobilizat-o pe victima. Un alt student al Universitatii Leeds, Rudy Herman Guede, ar fi incercat s-o agreseze sexual pe Meredith Kercher.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite