Un bărbat şi-a incendiat maşina în care se aflau cei trei copii ai săi, în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă terifiantă a avut loc în zona central-estică a Franţei, un bărbat şi-a incendiat maşina în care se aflau cei trei copii ai săi şi doar fiul său cel mare, în vârstă de 11 ani, a reuşit să scape, soţia bărbatului fiind găsită ulterior asfixiată la domiciliu.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, ar fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere, relatează AFP.

Luni, către ora locală 20.30 (21.30, ora României), bărbatul a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, după care a intrat înăuntrul vehiculului, în parcarea unei benzinării aparţinând unui supermarket din Culoz, la aproximativ 90 de kilometri de locuinţa acestei familii din Bourg-en-Bresse, în zona central-estică.

Singurul care a scăpat cu viaţă din această dramă este fiul cel mai mare, în vârstă de 11 ani, care a reuşit să iasă din maşină. "Prezintă arsuri grave, dar se pare că viaţa nu îi este în pericol", a anunţat marţi dimineaţa, într-un comunicat, Marie-Christine Tarrare procurorul din Bourg-en-Bresse.

Soţia bărbatului a fost găsită moartă în camera de zi a locuinţei familiei din Bourg-en-Bresse. "A fost dispusă efectuarea unei autopsii, cu scopul de a stabili cauzele exacte ale decesului mamei care, la o primă examinare, ar fi putut urma unei asfixii", a precizat procurorul.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, şi femeia, în vârstă de 29 de ani, sunt născuţi în Bosnia.

Gestul bărbatului ar putea avea legătură cu o dispută în familie. Familia nu era, însă, cunoscută la Parchet pentru violenţe sau "carenţe de educaţie", potrivit AFP.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite